Timi Tex

Політика конфіденційності

ФОП Кутовий Анатолій Станіславович (далі — Тімі текс або Компанія) дотримуєтьсяпринципів конфіденційності та захисту персональних даних, отриманих від покупців Тімі текс і / або інших користувачів в рамках надання послуг сайті https://www.timi-tex.com/ .
Політика конфіденційності (далі- Політика) націлена на публічне інформування Покупців про порядок збору та обробки, збереження, передачи персональних даних та інформації, наданої під час надання послуг. Купуючи товар Компанії, Покупець погоджується з усіма правилами і умовами Політики. Перед здійсненням покупок просимо ознайомитись з Політикою.

МЕТА ОБРОБКИ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ
Метою обробки персональних даних є надання та вдосконалення Послуг.
1 ЗБІР ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ
Персональні дані – це інформація або набір інформації про ідентифікованого користувача.
Неперсоналізована інформація – це інформація, не пов’язана з певним Користувачем Служби.
Персональні дані, які обробляє Тімі Текс, охоплюють контактні дані, надані Покупцями при використанні Сервісів (прізвище, ім’я, по-батькові, номер телефону, адреса електронної пошти тощо); Який використовується для оплати товарів і послуг. Контактні дані третіх сторін, які є одержувачами послуг замість користувача і надаються користувачами для організації таких послуг тощо.
Неперсоналізована інформація використовується виключно для створення статистики та покращення послуг, включаючи інформування користувача про нові послуги. Зокрема якщо ви використовуєте сайт https://www.timi-tex.com/ Тімі Текс може зберегти версію операційної системи і браузера, країну користувача, IP-адресу пристрою, дату і час реєстрації і т.д.
Використання інформації
Інформація, яку отримує Тімі Текс, використовується для:

  • Створення облікового запису користувача
  • Продажу товарів або надання послуг, які замовив Покупець.
  • Зв’язок з користувачами для інформування про персоналізовані унікальні пропозиції від Тімі Текс;
  • Оцінка та аналіз ринку, клієнтів, продуктів і послуг, що надаються Компанією;
  • Ефективне обслуговування Покупців
  • Надання оновлень та підтримки служб
  • Будь-якої іншої мети в об’ємі достатній для надання Послуги.

2. ПЕРЕДАЧА ІНФОРМАЦІЇ ТРЕТІМ ОСОБАМ
Компанія може передавати інформацію, отриману від Користувачів, в рамках надання послуг третім особам з метою належного виконання своїх обов’язків за цими Послугами.
Компанія також може передавати персональні дані користувачів третім особам, які діють від імені та в інтересах Компанії в рекламних цілях для надання персоналізованих унікальних пропозицій або інформування про акції Компанії.
Розповсюдження персональних даних без згоди користувача або уповноваженої ним особи допускається у випадках, визначених законом України.
3. ЗАХИСТ КОНФІДЕНЦІЙНОЇ ІНФОРМАЦІЇ ТА ІНФОРМАЦІЇ ПРО КОРИСТУВАЧА
Конфіденційна інформація, персональні дані та неперсоналізована інформація зберігаються на внутрішніх ресурсах Компанії, які обмежені для третіх осіб.
4. БЕЗПЕКА
Веб-ресурси Компанії вжили достатніх заходів для захисту інформації, але, будь ласка, враховте, що немає абсолютно безпечного і безпомилкного способу передачі даних в інтернеті.
Тімі Текс не несе відповідальності за роботу серверів, провайдерів послуг доступу в Інтернет, роботу третіх осіб, з вини яких може бути неможливий або обмежений доступ до сайту, можливий витік інформації з вини третіх осіб.
5. ПРАВА ТА ОБОВ’ЯЗКИ КОРИСТУВАЧА
Користувач має право отримувати інформацію про обробку своїх персональних даних, а також інші права, визначені розділом 2 статті 8 Закону про захист персональних даних України 01.06.2010 No 2297-VI (зі змінами) (далі – Закон).
Якщо Користувач реєструється на сайті Компанії, то надаючи дану згоду Користувач підтверджує те, що має достатній обсяг повноваження для вчинення таких дій, в тому числі – щодо надання від імені інших людей згоди на обробку іх персональних даних на викладених вище умовах, як їх представник.
6. ЗГОДА КОРИСТУВАЧА
Якщо Користувач зареєстрований на сайті Компанії, то надання цієї згоди Користувачеві підтверджує той факт, що він має достатні повноваження для вчинення таких дій, включаючи надання від імені інших осіб згоди на обробку своїх персональних даних на умовах, викладених вище, як їх представника.
Користувач добровільно погоджується на згоду Компанії на обробку своїх персональних даних з метою отримання рекламно-інформаційних матеріалів або для інших зазначених вище цілей.
Реєструючись на веб-сайті Компанії та/або заповнюючи інші форми, Користувач підтверджує, що знайомий з умовами цієї Політики конфіденційності, включаючи мету обробки персональних даних, зазначених у цій Політиці.
7  Файли COOKIE
Файли cookie – це невеликі текстові файли, які зберігаються на пристроях користувача, коли вони відвідують веб-сайт компанії. Веб-сайт Компанії може використовувати файли cookie, щоб зрозуміти, який контент вас цікавить, і запам’ятати вас, якщо ви повернетеся на сайт. Компанія зберігає файли cookie, щоб забезпечити оптимізацію послуг.
Файли cookie, які можуть бути використані Компанією, не можуть завдати шкоди пристроям користувача. Файли cookie можуть залишатися на пристроях користувача, доки вони не видалять їх. Ці файли cookie дозволяють розпізнавати браузер користувача під час наступного відвідування.
8. ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ
Компанія залишає за собою право змінювати Політику конфіденційності.
Якщо у вас є питання про Політику конфіденційності, пишіть нам на timitex.ua@gmail.com

Догори